HalloBoer

 

 

 

HalloBoer wil voor iedereen in Nederland streekproducten eenvoudig bereikbaar maken. Allereerst doordat je de producten, bedrijven en evenementen vindt op de kaart. In Overijssel is het ook mogelijk om online te bestellen. Makkelijk van meerdere boeren in één keer bezorgt. Bezorgen en ophalen kan alleen in de geselecteerde regio.


Blijf in de winkel

Bestel hier gemakkelijk online online je streekproducten in deze HalloBoer winkel in de regio's West Overijssel en Twente.


Kijken, ga naar de kaart


Of ontdek op de kaart waar je bij jou in de buurt producten kunt kopen, wie ze maakt en of welke evenementen rond streekproducten er georganiseerd worden.

 

#SupportYourLocals  Steun de lokale voedselketen en koop lokaal. De boeren en makers bij jou in de buurt maken de lekkerste producten en zorgen tegelijkertijd voor een vitale en betrokken leefomgeving. SupportYourLocals maakt gebruik van de HalloBoer kaart!

HalloBoer is coöperatief georganiseerd. Dat betekend dat de producenten zelf aan het roer staan en hun prijs en marge bepalen in HalloBoer Deelnemers Coöperatie. Samen ondernemen, een fijn gevoel!