Voorwaarden

 

Algemene voorwaarden HalloBoer Deelnemers Coöperatie U.A.

Algemeen

Bij het plaatsen van een bestelling stemt u in met onze algemene voorwaarden HalloBoerShop. HalloBoer houdt zich het recht voor haar algemene voorwaarden tussentijds te wijzigen.

Levering

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. HalloBoer streeft ernaar om bestellingen af te leveren binnen in de termijn die per regio wordt weergegeven. Afhankelijk van de aard van de bestelling kan dat langer duren omdat we sommige producten nog bij de producent nog moeten inkopen. We willen of kunnen sommige producten niet zelf op voorraad houden. Is dit het geval, dan wordt contact opgenomen.

Prijzen

De bij de producten genoemde prijzen zijn in Euro’s inclusief btw. Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen. Vóór het sluiten van de overeenkomst wordt de totaalprijs inclusief verzendkosten via onze website aan u getoond.

Verzendkosten

Aan de verzending zitten soms bezorgkosten verbonden. Deze zijn afhankelijk van de regio. Bij afronding van de bestelling worden de bezorgkosten duidelijk gecommuniceerd. Alle pakketten kunnen soms ook afgehaald worden bij een HalloBoer pick up point, wanneer deze optie beschikbaar is vind je dit het afrekenen.

Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Betaling

Betaling van uw bestelling kan via:     

– iDEAL: U rekent af in deze vertrouwde en betrouwbare betaalomgeving en wordt automatisch doorgestuurd naar uw eigen bank. Hier kunt u direct het bedrag van uw bestelling overmaken.

- Automatische incasso (SEPA) : Alleen Zakelijk. U geeft ons toestemming voor incasso, wij incasseren periodiek de openstaande orders.

Garantie

HalloBoer garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld. 

Overeenkomst

HalloBoer houdt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen een bestelling of opdracht niet te accepteren. Dit hebben we nog nooit gedaan en hopen we ook nooit te hoeven doen.   

Ruilen en retourneren

In principe kunt u producten terugsturen of ruilen. U heeft hier 14 dagen de tijd voor. U bent dan wel zelf verantwoordelijk voor de verzending en de kosten van die verzending. Wij verplichten ons om u binnen dertig dagen uw aanschafkosten van de teruggestuurde producten terug te betalen. Beperkt houdbare producten of producten die om een andere reden niet meer door ons verkocht kunnen worden, kunt u niet ruilen of retourneren. Ook geopende, niet meer goed gesloten of aangebroken producten accepteren wij niet terug. 

Copyright

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van HalloBoer. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan, zoals teksten of foto’s, openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. 

Contact

Mocht u na het lezen van deze Algemene Voorwaarden klachten, vragen of opmerkingen hebben over deze voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door: 

  • Een email met uw klacht en uw telefoonnummer te sturen naar: info@HalloBoer.nl
  • Te bellen met 06-81989048